Geplaatst op 2 Reacties

Samenwerking Personal-Organ en Hauptwerk-Consult

Inmiddels werken wij, Maarten de Jong (Personal-Organ) en Gert Jan Schipper (Hauptwerk-Consult), al weer twee jaar samen. Echter staat dit nergens vermeld en hebben we hier nooit officieel over bericht. Bij deze willen we dit graag doen. Maarten heeft jaren gewerkt in de (Jacht) interieurbouw, waarbij het maken van een meubel in goede handen ligt. Zelf zit ik al bijna 20 jaar in de IT, waarbij hard- en software voor mij gesneden koek is.

We zijn niet bang om de nieuwste technieken te gebruiken. Zeker ook op audio gebied maken we steeds weer sprongen, zie ook onze eigen speaker-lijn.

We zijn twee losstaande bedrijven en maken gebruik van elkaars kennis. We hopen u zo samen van dienst te zijn en u te laten genieten van een prachtig meubel met de nieuwste technieken.

2 gedachten over “Samenwerking Personal-Organ en Hauptwerk-Consult

  1. Gefeliciteerd met jullie mooie en informatieve site!
    Ik zag hem vandaag voor het eerst en het lijkt of jullie echt verstand van zaken hebben. 🙂
    Ik ben een zelfbouwer en wel benieuwd hoe het klinkt en hoe jullie versterkers in elkaar zitten … maar dat is vast bedrijfsgeheim.

    1. Dag Jaap,

      Je kunt altijd langs komen om de speakers te beluisteren. Tevens kun je de versterker bekijken, dat is geen enkel probleem.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.