Hauptwerk, de koning onder de virtuele instrumenten.
Software voor uw Mac en pc

Hauptwerk is state-of-the-art software voor Macs en pc's die de beste pijporgels ter wereld binnen bereik van muzikanten brengt. Hauptwerk wordt  gebruikt voor studie en in de praktijk door professionele en amateur-organisten, orgelenthousiasten en orgelstudenten.

Het is 's werelds toonaangevende virtuele pijporgel-software die audio met hoge resolutie en een ongeëvenaarde flexibiliteit biedt. Dit d.m.v. MIDI-interfacing met digitale orgelconsoles en pro-audio toepassingen.

Hauptwerk is state-of-the-art virtuele instrumentensoftware voor Macs en pc's die de beste pijporgels ter wereld binnen bereik van muzikanten brengt. Hauptwerk is gebruikt voor studie en praktijk door professionele en amateur-organisten, orgelenthousiasten en orgelstudenten. Het is 's werelds toonaangevende virtuele pijporgel-software die audio met hoge resolutie en ongeëvenaarde flexibiliteit biedt in MIDI-interfacing met digitale orgelconsoles en pro-audiotoepassingen.

 

BEHEER

Het beheer kunt u eenvoudig uit besteden. Alles gaat via internet.

SETUP

Uw setup eenvoudig upgraden naar de laatste versies. Het beheren en installeren van uw samplesets.

SNEL en MAKKELIJK

Met een schat aan ervaring in zowel IT als Hauptwerk, wordt uw systeem optimaal ingezet.

PARTNER

Wij werken samen met toonaangevende leveranciers o.a. Content Organs.

EASY CONTROL

Diverse oplossingen om eenvoudig te registreren. Met software als DoMidi of Lemur.

COMPATIBLE

Up-todate met de laatste software ontwikkelingen. Zowel in Windows, Hauptwerk, DoMidi, Lemur of Dirac.

FAQ

ABOUT US

Hauptwerk-Consult levert diensten rondom Hauptwerk. En dan met name alles wat draait op de PC. We leveren complete systemen aan diverse elektronische orgel leveranciers. Maar ook de particuliere klant is welkom.

NEW RELEASES

De nieuwste technieken worden onder de loep genomen en bijgehouden. Zowel aan de hard- als aan de software kant. Een systeem bij ons gekocht is altijd up-to-date. Met top kwaliteit aan onderdelen, fluisterstil en snel.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
0